Friday, November 9, 2012

Ξεκίνησαν οι τεχνικές συναντήσεις της τρόικας στην Κύπρο

Ξεκίνησαν σήμερα οι τεχνικές συναντήσεις του τετραμελούς κλιμακίου της τρόικας με την ηγεσία του κυπριακού  υπουργείου Οικονομικών.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της τρόικας θα έχει επαφές με διάφορα τμήματα και διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ των οποίων το Τμήμα Προσωπικού και το Τμήμα Προϋπολογισμού.
Στις συναντήσεις θα συζητηθεί η απόδοση των μέτρων της Κυβέρνησης, οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και για το ποια άλλα μέτρα θα πρέπει να συζητηθούν.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της Κυπριακή Κεντρικής Τράπεζας θα μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών αργότερα το μεσημέρι για να συμμετάσχει στις συζητήσεις.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κ. Βάσος Σιαρλή θα συναντηθεί με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας που θα έχει μαζί τους.
tanea gr
9/11/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin