Tuesday, September 11, 2012

Προβολή του ψευδοκράτους στα μαύρα ταξί του Λονδίνου

Συνεχίζεται στο Λονδίνο η εκστρατεία προβολής του ψευδοκράτους που άρχισε πέρυσι και σύμφωνα με την Κίπρις, 105 μαύρα ταξί του Λονδίνου φέρουν αυτοκόλλητες αφίσες στις οποίες προβάλλονται τα κατεχόμενα.

Τα ταξί σταθμεύουν στην περιοχή Stradford όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό και διεξήγοντο οι Παραολυμπιακοί Αγώνες και οι οδηγοί δίδουν διαφημιστικά φυλλάδια στους πελάτες τους.



Επιπρόσθετα, η ίδια διαφήμιση είναι τυπωμένη και στις αποδείξεις που δίνουν οι οδηγοί των ταξί στους πελάτες τους. Τόσο στις αφίσες, όσο και στις αποδείξεις γίνεται παραπομπή στην ιστοσελίδα www.simplynorthcyprus.com όπου γίνεται προβολή του ψευδοκράτους.

ikypros.com
11/9/12

1 comment :

  1. "Ακροβατισμοί και λεονταρισμοί μπορούν να αποβούν μοιραίοι".....Δ.Χριστόφιας: Η αναβάθμιση του ψευδοκράτους ο μεγαλύτερος κίνδυνος......

    Λευκωσία: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας επεσήμανε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ο κίνδυνος αναβάθμισης του ψευδοκράτους, υποδεικνύοντας ότι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πλευρά μας, ακροβατισμοί και λεονταρισμοί μπορούν να αποβούν μοιραίοι.

    Σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση απόδοσης τιμών στους τραυματίες, ανάπηρους και παθόντες κατά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή του 1974, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «οι προσεγγίσεις που μας απομακρύνουν από τις αρχές λύσης στο Κυπριακό και σε άρνηση των όσων πετύχαμε στις συνομιλίες θα μας θέσουν στην ίδια θέση με την κατοχική δύναμη και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της στήριξης που απολαμβάνουμε στο διεθνή χώρο».

    Αναφερόμενος στο σκοπό της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, «εκπληρώνουμε σήμερα ένα πατριωτικό χρέος απέναντι σε όλους εσάς που υποφέρατε τα δεινά του φασιστικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, αλλά και απέναντι στον κυπριακό λαό και την ιστορία του».

    Είναι, σημείωσε, «ένα πολύ σημαντικό χρέος και μια ιστορική υπόσχεση μας προς τους ανθρώπους οι οποίοι με παράπονο και έντονο το αίσθημα της αδικίας προσέβλεπαν στην πολιτεία για δικαίωση της θυσίας τους όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς στο παρελθόν δεν επιδείχθηκε η πρέπουσα ευαισθησία απέναντι σας. Αντίθετα γίναμε δυστυχώς μάρτυρες της δικαίωσης των 62 και μόλις πρόσφατα απόδοσης τιμών προς τον αρχηγό της ΕΟΚΑ Β’ Γρίβα και των ιδεολογημάτων που μας οδήγησαν σε αυτό το τραγικό σημείο της κατοχής της μισής μας πατρίδας».

    Εμείς, συνέχισε, αντιστεκόμαστε στη συνειδητή προσπάθεια για παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας μας και συνεχίζουμε τον αγώνα υπερασπιζόμενοι με σθένος τη δημοκρατία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια του λαού μας. Διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την ιστορική αλήθεια. Λήθη απέναντι στην ιστορία δεν σημαίνει απλά να ξεχάσουμε πώς έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Λήθη σημαίνει να ξεχάσουμε τη θυσία ανθρώπων όπως εσάς που πράξατε το μέγιστο χρέος απέναντι στον τόπο μας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

    «Χρέος και καθήκον μας είναι να αποκρούσουμε τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα τις επιθέσεις που στοχεύουν να σπιλώσουν τη μνήμη όσων πραγματικά αγωνίστηκαν για την ελευθερία και αποσκοπούν να αθωώσουν με μνημόσυνα και προτομές αυτούς που γύρισαν τα όπλα κατά της πατρίδας τους», τόνισε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

    Αποτίνουμε, φόρο τιμής σε εσάς τους δημοκράτες αντιστασιακούς και τους παθόντες, τραυματίες και ανάπηρους της εισβολής, πρόσθεσε, «που ορθώσατε το ανάστημά σας απέναντι στα όπλα της προδοσίας, και της επερχόμενης κατοχής υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας»...........http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/133138/dchristofias-i-anavathmisi-tou-psevdokratous-o-megalyteros-kindynos#.URvugPJCd5U

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin