Monday, August 13, 2012

Το θανάσιμο τραυματισμό του Ιρακινού από αγνώστους, στο κέντρο της Αθήνας, καταδίκασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης

Την απερίφραστη καταδίκη από πλευράς του υπουργείου Δικαιοσύνης της δολοφονικής επίθεσης «κατά του ανυπεράσπιστου υπηκόου του Ιράκ» τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζει με δήλωσή του ο υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης.
Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης κάνει λόγο για επικίνδυνα χαρακτηριστικά που έχει αρχίσει να λαμβάνει η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε αλλοδαπούς στη χώρα μας, ενώ σημειώνει ότι το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα και οι συνέπειες του δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν «με μέσα απάνθρωπης βίας».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογραμμίζει ότι η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες αρχές θα προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, ενώ προσθέτει ότι «η Πολιτεία θα διασφαλίσει τα δικαιώματα του ανθρώπου στη ζωή, την ελευθερία και την ασφάλεια από οποιονδήποτε τα προσβάλλει ή τα θέτει σε διακινδύνευση». 
13/8/12 
----------
 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin