Wednesday, July 4, 2012

Τουρκία: Βρέθηκαν οι σοροί των δύο πιλότων του F-4

Οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τις σορούς και των δύο πιλότων του μαχητικού αεροσκάφους F-4 το οποίο καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Άγκυρα κάνει ενέργειες για να ανακτήσει τις δύο σορούς. 
Ο στρατός είχε ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να βρεθούν οι δύο πιλότοι ενώ είχε στείλει στη θαλάσσια περιοχή και ένα ειδικά διαμορφωμένο σκάφος για να ανασύρει τα συντρίμμια του αεροσκάφους που είχαν εντοπιστεί σε βάθος περίπου 1.000 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

"Τα πτώματα εντοπίστηκαν στο βυθό και γίνονται εργασίες για να τα μεταφέρουμε στην επιφάνεια", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του γενικού επιτελείου.
-------------

*Pilotlarımız Şehit Oldu

Kayıp iki pilotun naaşları bulundu.
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye tarafından düşürülen askeri uçağın pilotlarının naaşlarının denizin dibinde tespit edildiğini, gemiye alınma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.....trt

----------

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
  

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin