Friday, July 10, 2015

Πιθανή μια σημαντική απόφαση στη συνεδρίαση του Σαββάτου (Jeroen Dijsselbloem)

Το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε μια απόφαση για την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Σαββάτου, αφήνει ανοικτό ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ειδικότερα ο κ. Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης χρειάζεται να λάβουν μια "σημαντική απόφαση", όταν συναντηθούν το Σάββατο για να αξιολογήσουν τη νέα ελληνική πρόταση.

Μιλώντας πριν από μια συνάντηση με την ολλανδική κυβέρνηση, ο Ντάισελμπλουμ αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σε σχέση με την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, λέγοντας ωστόσο ότι το έγγραφο είναι ένα "λεπτομερές κείμενο".

"Η ευρεία στήριξη εντός της Ελλάδας δίνει στην πρόταση περισσότερη αξιοπιστία, αλλά ακόμα και τότε χρειάζεται να εξετάσουμε προσεκτικά κατά πόσο είναι καλή και εάν βγαίνουν τα νούμερα", είπε σε δημοσιογράφους.

"Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που οφείλουμε να λάβουμε αύριο, οπότε θα το κάνουμε επιμελώς", κατέληξε ο Ντάισελμπλουμ.

  [huffingtonpost.gr]
9/7/15
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin