Thursday, July 16, 2015

«Ναι» και από Φινλανδία για το πρόγραμμα, λένε όμως «όχι» σε κούρεμα χρέους

Ένα ναι και ένα όχι από τους Φινλανδούς.

Τελικά οι Φινλανδοί είπαν ναι στο ελληνικό πρόγραμμα και όχι σε κούρεμα χρέους. Το όχι στο κούρεμα ήρθε σε μία στιγμή που οι φωνές για την ανάγκη να υπάρξει κούρεμα πληθαίνουν και γίνονται πιο δυνατές.


Συγκεκριμένα ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή, αποτελούμενη από 25 μέλη, αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα. 


Η κυβέρνηση του Ελσίνκι κράτησε ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στη χώρα μας  καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.

«Σήμερα, η «Μεγάλη Επιτροπή» της φινλανδικής βουλής έδωσε την έγκρισή της. Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό – «Οι Φινλανδοί» (οι πρώην Αληθινοί Φινλανδοί», είχαν επιβάλει  στην κυβέρνηση να ακολουθήσει «σκληρή γραμμή». 


Υπήρξαν μάλιστα και αναφορές σε φινλανδικά  ΜΜΕ ότι, η άκαμπτη στάση του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος των «Φιλανδών» για το ελληνικό ζήτημα θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού», γράφουν τα ξένα ΜΜΕ. 
  crashonline.gr
16/7/15
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin