Wednesday, September 4, 2013

Θα κάνει τον γύρο του κόσμου. - Ο ΑΛΙ ΑΧΜΕΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΓΔΜ.

Αποφασισμένος να γυρίσει τον κόσμο προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ΠΓΔΜ, δηλώνει ο Αλί Αχμέτι, πρώην αρχηγός του UCK και σήμερα του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, ο οποίος επισκέφθηκε πρώτα την Ουάσιγκτον και αυτή την εβδομάδα την Αθήνα.
Όπως υποστηρίζει, «η “FYROM***” βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ιστορική επιλογή: ενσωμάτωση (σ.σ. στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ) ή απομόνωση».

«Η απομόνωση προκαλεί σοβαρές πληγές και αβέβαιο μέλλον για όλους μας ενώ η ενσωμάτωση δημιουργεί ασφαλές μέλλον και μας εξασφαλίζει την πρόοδο. Εγώ και τα μέλη του κόμματος μας επιλέξαμε την ενσωμάτωση», δήλωσε ο κ. Αχμέτι, που αδημονεί να ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, μιλώντας στην εφημερίδα των Σκοπίων «Βέστι».


«Είμαι αποφασισμένος να πάω οπουδήποτε είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ο υψηλός αυτός στόχος. Εμείς απλώς πράττουμε το έργο μας, επειδή ακριβώς κάτι τέτοιο αποτελεί υποχρέωση μας».
Σημειώνεται πως οι δραστηριότητες του κ. Αχμέτι, με αποκορύφωμα την επίσκεψη στην Αθήνα και τις συναντήσεις του με τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.
 elzoni.gr
4/9/13 

***ΣΗΜ.:Ο συντάκτης του άρθρου χρησιμοποιεί τον όρο όπως και ο Αλί Αχμέτι στην δήλωσή του. Εδώ αλλάχτηκε σε FYROM. 
Πρέπει να επαναλάβουμε ότι ενώ τέτοια άρθρα ελάχιστα συνεισφέρουν στην ενημέρωση, θεωρητικά, συνεισφέρουν στον εθισμό της χρήσης του όρου από τους σκοπιανούς. Παρόλα αυτά, στην πράξη, δεν συμβάλουν στην ελαχιστοποίηση ακραίων εθνικιστικών αισθημάτων. Αντίθετα μάλιστα.
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin