Saturday, June 15, 2013

FYROM: Ζητάνε και τα ρέστα .... ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΒΑΝΑ

Ιβάνα Κόστοφσκα, FYROM
Ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας της δημοσιογράφου της εφημερίδας των Σκοπίων «Ντνέβνικ» (Dnevnik) Ιβάνας Κόστοφσκα, επέδωσαν τριάντα περίπου δημοσιογράφοι από την ΠΓΔΜ, ζητώντας από την ελληνική διπλωματική αρχή στα Σκόπια να δώσει εξηγήσεις.
Η παράσταση διαμαρτυρίας προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε την έκπληξή του για την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα της δημοσιογράφου.



Σημειώνεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει εκφράσει την «ενόχληση» της Ελλάδας για τις διαστάσεις που έλαβε στην ΠΓΔΜ το θέμα απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα σε δημοσιογράφο εφημερίδας των Σκοπίων.

Για το θέμα αυτό, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος και της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι είχαν τηλεφωνική συνομιλία πριν από μερικές ημέρες και για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών το θέμα θεωρήθηκε «λήξαν».

www.elzoni.gr
15/6/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

-----

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin