Monday, June 24, 2013

Μην καταδικάζετε την Ελλάδα

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης
Θυμάστε την επίσκεψη στην Ελλάδα του Προέδρου των Η.Π.Α. κ. Κλίντον και την άθλια εικόνα που παρουσίαζε η Αθήνα με υποκίνηση και συμμετοχή των επαγγελματιών ειρηνιστών και θεωρητικών τιποτολόγων;

Θυμάστε το αντιαμερικανικό μίσος αυτών και τις άθλιες εικόνες, που με τόση λαγνεία παρουσίαζαν, κατά τον πόλεμο του ΙΡΑΚ, μερικά τηλεοπτικά κανάλια;
Μετά λοιπόν την επίσκεψη του κ. Κλίντον στην Ελλάδα βρέθηκα σ’ ένα κύκλο πολιτών, όπου μεταξύ άλλων ήτο και ο Πρόξενος των Ινδιών. Ξέρετε τι μας είπε όταν είδε τις εικόνες αυτές στην Αθήνα; «Αυτό αγαπητοί μου φίλοι Έλληνες, θα το πληρώσετε και μάλιστα ακριβά και μακροχρόνια».



Βέβαια, αυτό το αντιαμερικανικό μένος μερίδας του Ελληνικού λαού, γαλουχημένο ανάλογα, έχει τις ρίζες του. Ήταν, κατά την γνώμη μας, πάντα κόντρα στα συμφέροντα της Ελλάδος και κατ’ επέκταση του Ελληνικού λαού.

Βλέπουμε λοιπόν, από την συμπεριφορά αυτή των επαγγελματιών ειρηνιστών (λες και οι άλλοι Έλληνες δεν θέλουν την ειρήνη και την δικαιοσύνη), όχι μόνο δεν επιτυγχάνουμε έργο, αλλά δεν βοηθάμε ούτε και την εκάστοτε Κυβέρνηση της χώρας μας στο διπλωματικό τομέα για τα Εθνικά μας θέματα.

Δε θα ήθελα να μακρηγορήσω για διπλωματικές και μη αποτυχίες μας είναι γνωστές στο Πανελλήνιο. Αναφέρω μόνο την προ καιρού τελευταία απόφαση της Αμερικής (ΝΑΤΟ) για την νέα αναδιάταξη των Στρατηγείων ΝΑΤΟ. Η Ελλάς απ’ έξω, με μείον. Επετεύχθη και άλλος στόχος των Τούρκων, θα κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στο Αιγαίο και με τον Νόμο.

  • Τώρα, εμείς περιμένουμε και πάλι, τα κάποια πρωτοπαλίκαρα των διαφόρων παρασιτικών οργανώσεων, ν’ αντιδράσουν εκ του ασφαλούς, σπάζοντας βιτρίνες, καταστρέφοντας περιουσίες πολιτών και επιτιθέμενοι κατά των οργάνων τάξεως της πατρίδος μας.

Από την άλλη πλευρά να οργιάζει στην πατρίδα μας η ανασφάλεια, η ανεξέλεγκτη είσοδος παρανόμων μεταναστών, που ενώ αδυνατεί η Κυβέρνηση να διαχειρισθεί δεν ασφαλίζει τα σύνορα, η απάτη, ο άνομος πλουτισμός, η κατασπατάληση του ιδρώτα του ελληνικού λαού κ.λπ., χωρίς καμιά αντίδραση, των πατριδοκαπήλων αυτών και μια Κυβέρνηση, που κύριο μέλημα και στόχος της, πώς θα διατηρηθεί στην εξουσία με αυτούς που την κατέστρεψαν. Και, το θλιβερό του όλου θέματος είναι ν’ ασχολούνται σήμερα με τον αντιρατσιστικό νόμο, όλες οι παρατάξεις λες και έλυσαν όλα τα άλλα προβλήματα του τόπου μας.

  • Είναι κανείς να γελάει ή να κλαίει, τις ημέρες αυτές, όταν μετά από μία ακόμη εθνική αποτυχία (τσιφλικοποίηση από τους Τούρκους του από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορικά και πληθυσμιακά Ελληνικού Αιγαίου),οι μεν Τούρκοι ν’ αλωνίζουν στο Αιγαίο και από την άλλη, να ομιλεί εκπρόσωπος της Κυβέρνησής μας, για άλλη μία επιτυχία στο στον τομέα των σχέσεων με τους γείτονες. Θα πεις τι άλλο μπορούν να κάνουν, διότι χωρίς αξιόμαχες Ε.Δ. ως απαιτείται σ’ αυτό το σταυροδρόμι του Κόσμου, η Πατρίδα μας μοιάζει με ορχήστρα χωρίς μουσικά όργανα.

Η συμπεριφορά αυτή του Κυβερνητικού Οργάνου, μου θύμισε ένα ανέκδοτο των Ποντίων πατριωτών μου (είμαι ποντιακής καταγωγής εκ Σαμψούντος, προς άρσιν τυχόν παρεξηγήσεως):

  • «Εγένετο αγών υδατοσφαίρισης (Πόλο), στην Γερμανία, μεταξύ μιας Γερμανικής ομάδος και μιας Ελληνικής Ποντιακής. Η Ποντιακή ομάδα ήταν ασθενέστερη και ηττήθη με 10-0. Στο τέλος, όταν τελείωσε ο αγώνας, όλοι οι Πόντιοι ζητωκραύγαζαν, χειροκροτούσαν και επευφημούσαν την ομάδα των ασταμάτητα. Ένας Γερμανός θεατής περίεργος, ρωτά τότε έναν Πόντιο: Δεν μπορώ να καταλάβω την χαρά σας μετά από ήττα (10-0), και απαντά ο Πόντιος : τι λες, να μη χαρούμε! Ξέρεις πρώτη φορά σε αγώνα της ομάδας μας, δεν μας πνίγηκε παίκτης!!!».

-Ο κ. Ιωάννης Μ. Ασλανίδης είναι Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.

http://www.elzoni.gr
22/6/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin