Tuesday, January 15, 2013

Κυπριακό: Τέλη Μαρτίου η ενημέρωση του Σ.Α. του ΟΗΕ από Ντάουνερ


Τέλη Μαρτίου θα ενημερώσει τα μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ για την Κύπρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την ωριαία συνάντηση που άρχισε στις 3 το απόγευμα, ο κ. Ντάουνερ ανέφερε στους Τ/κ δημοσιογράφους ότι έγινε μια χρήσιμη και καλή συζήτηση για την εργασία των Τεχνικών Επιτροπών και τις διαπραγματεύσεις. Μετά τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, πρόσθεσε, να μπορούν να κάνουν σκέψεις για το πώς προχωρά η διαδικασία, σημειώνοντας ότι ανέφερε στον κ. Έρογλου πως θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη στα τέλη Μαρτίου όπου θα μιλήσει με το ΣΑ του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Μέχρι τότε, συνέχισε, οι εκλογές θα έχουν τελειώσει, θα γνωρίζουμε ποιος θα έχει κερδίσει και θα μπορεί να μιλήσει στο ΣΑ, να το ενημερώσει και να έχει κάποια συζήτηση για το Κυπριακό και να κρίνουν πού βρίσκονται εκείνη τη στιγμή.
Ενημέρωσε επίσης τον Τ/κ ηγέτη, είπε, για τις επισκέψεις του σε Λονδίνο, Αθήνα και Άγκυρα, τις οποίες χαρακτήρισε χρήσιμες.
.kathimerini.com.cy
15/1/13
--
-

ΣΧΕΤΙΚΑ:

 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin