Monday, November 26, 2012

Προς αναβολή βαίνει το κοινό πολιτιστικό έτος Ρωσίας-Ελλάδας

Αυτή τη πρόταση κατέθεσε ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ρωσίας για θέματα διεθνούς πολιτιστικής συνεργασίας Μιχαήλ Σβιντκόϊ στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. 
 
«Εκτιμώντας τις πολύ υψηλές  πολιτιστικές και πολιτικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας, αλλά και εκφράζοντας την πλήρη κατανόηση των προσωρινών οικονομικών δυσκολιών της Ελληνικής Δημοκρατίας, προτείναμε στους έλληνες μας συνεργάτες να αναβάλουμε το πολιτιστικό έτος της Ελλάδας στη Ρωσίας και της Ρωσίας στην Ελλάδα για δύο χρόνια – μέχρι 2016 αντί για το 2014, όπως είχαν συμφωνήσει ο Πρόεδρος της Ρωσίας και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής.


 Μάλιστα οι Έλληνες ομόλογοι μας, πρότειναν η χρονιά αυτή να μην είναι αμιγώς πολιτιστική, αλλά να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμά της και άλλα δρώμενα από διάφορους άλλους τομείς, όπως είναι η εκπαίδευση, η επιστήμη, ο αθλητισμός, γεωργία, οι μεταφορές κ.α.» - είπε ο Μιχαήλ Σβιντκόϊ.
.rbth.gr
26/11/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin