Sunday, August 12, 2012

«Ανθρωποκυνηγητό» για τον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού Ιρακινού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνωστων δραστών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες , επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν νεαρό, ιρακινής καταγωγής, στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας.
Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στις 13.15 κατέληξε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι 5 άτομα, που επέβαιναν σε 4 μοτοσικλέτες και είχαν επιχειρήσει νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του στους οικείους του θύματος.
Παράλληλα, δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι « η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν».
Γνωστοποίησε τέλος ότι ζήτησε ήδη από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας «την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
12/8/12
----------

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin