Sunday, August 12, 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το «φιάσκο» του Γουέμπλεϊ

Σε «φιάσκο» για τους διοργανωτές των Αγώνων του Λονδίνου κατέληξε ο χθεσινός τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ, μεταξύ της Βραζιλίας και του Μεξικού (1-2).
Οι υπεύθυνοι δεν υπολόγισαν το ενδιαφέρον που θα συγκέντρωνε η αναμέτρηση και δεν φρόντισαν έγκαιρα να βάλουν εισιτήριο για τους δημοσιογράφους που ήθελαν να την παρακολουθήσουν, με αποτέλεσμα δεκάδες εκπρόσωποι του Τύπου, οι περισσότεροι εκ των οποίων χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να φτάσουν στο Γουέμπλεϊ από το Ολυμπιακό Πάρκο, να μείνουν εκτός, αφού δεν υπήρχαν θέσεις να καθήσουν στην εξέδρα.
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν χθες εξέδωσε η διεθνής ένωση αθλητικού Τύπου (AIPS), ενώ από πλευράς οργανωτικής επιτροπής δεν έχει υπάρξει ως τώρα επίσημη αντίδραση. Παράλληλα, υπήρξαν και καταγγελίες φιλάθλων ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο στάδιο, παρότι διέθεταν εισιτήρια.
12/8/12
-----

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin