Sunday, July 17, 2011

McNamara: Οι ΗΠΑ να πιέσουν την Ελλάδα........

Ιούλιος 13, 2011.

Την παραμονή της επίσκεψης της Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα, η Αμερικανίδα  πολιτικός αναλυτής, Σάλλυ Μακναμάρα, προέτρεψε τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να εντείνουν τις πιέσεις τους προς την Αθήνα.

«Ο Ομπάμα και η Ευρώπη βρέθηκαν σε μια πολύ περίεργη  προβληματική κατάσταση, στην οποία, κατά τη γνώμη μου, δημιούργησε η Ελλάδα-  η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διεθνή κοινότητα και η οποία ποτέ πριν δεν είχε οποιαδήποτε αιτήματα για βοήθεια οικονομικής ή πολιτικής φύσεως.

Η αμερικανική κυβέρνηση σε αυτήν την περίπτωση έχει ένα πλεονέκτημα. Και έχει όλα τα μέσα να το προωθήσει με τη συζήτηση και τη διπλωματία, είπε η αναλυτής σε συνέντευξή της στη Φωνή της Αμερικής στην σλαβοσκοπιανή γλώσσα.

Το πλοίο βυθίζεται αλλά οι κόκκινες γραμμές παραμένουν ακλόνητες. Η ελληνική ηγεσία γνωρίζει ότι η οικονομική κρίση θα την αναγκάσει να ‘σπάσει’.

Το όνομα είναι ένα από τα θέματα που η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον θα συζητήσει με τον Έλληνα υπουργό Σταύρο Λαμπρινίδη.

Η Μακνάρα αναμένει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να φθάσει, τελικά, από τις υποσχέσεις στα έργα.
http://www.echedoros-a.gr/2011/07/mcnamara.html


--
Πηγή: Sitel

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin