Saturday, July 28, 2018

Η αυτοπεποίθηση μιας σταλινικής κυβέρνησης - Oποιοσδήποτε την κατηγορήσει είναι τουλάχιστον φασίστας

Oποιοσδήποτε την κατηγορήσει είναι τουλάχιστον φασίστας
Όλοι βλέπουμε τώρα, πόσο αδίστακτη μπορεί να είναι μια κυβέρνηση, ακόμα κι αν υπάρχουν αθώοι νεκροί, λόγω της απραξίας τους. Δεν ανήκουν τα μέλη τους, στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, διότι τα μοντέλα τους είναι βάρβαρα μυαλά που γενοκτόνησαν ολόκληρους λαούς, χωρίς να έχουν καμιά ενοχή για όλα τα εγκλήματα που έπραξαν.
Μια σταλινική κυβέρνηση το μόνο που επιθυμεί, είναι η εξουσία και για να εξασφαλίσει αυτόν τον απίστευτο σκοπό, μπορεί να καταπατήσει τους πάντες, χωρίς ποτέ να διστάσει. Ξέρει να δικαιολογεί γενοκτονίες με κλιματικές συνθήκες, άρα δεν είναι μία απλή φωτιά που δεν θα δικαιολογηθεί. Για μια τέτοια κυβέρνηση, ποτέ κανένας δεν φταίει για τίποτα εντός της εξουσίας.

Αυτοί που φταίνε για τα πάντα, είναι πάντα οι άλλοι. Δεν ανέχεται καμιά δημοκρατική συζήτηση, διότι πολύ απλά θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο για οποιοδήποτε θέμα.

Έτσι και τώρα η σταλινική κυβέρνηση μας εξηγεί ότι οποιοσδήποτε την κατηγορήσει για την ανευθυνότητά της, την απραξία της, την ανικανότητά της είναι τουλάχιστον φασίστας γιατί δεν ξέρει να λέει κάποια άλλη λέξη από τότε που γεννήθηκε.

Λόγω αυτοπεποίθησης πιστεύει στον εαυτό της, αλλά σε τίποτα άλλο και κατά συνέπεια δεν αμφισβητεί ποτέ το βάρβαρό της δόγμα: όλα είναι επιτρεπτά, αρκεί να μην χαθεί η εξουσία από το κόμμα.
  lygeros.org-OPUS
--
 ***Un jour, ça ne vous suffit pas, un jour pareil aux autres il est devenu muet, un jour je suis devenu aveugle, un jour nous deviendrons sourds, un jour nous sommes nés, un jour nous mourrons, le même jour, le même instant, ça ne vous suffit pas ? 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin