Monday, September 14, 2015

Επεισόδια με μεταλλωρύχους έξω από την ΕΡΤ

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου έχουν συγκεντρωθεί ομάδα μεταλλωρύχων για να διαμαρτυρηθούν για την αναστολή των εργασιών εξόρυξης στην Ολυμπιάδα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Οι μεταλλωρύχοι αναμένουν την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της αποψινής τηλεμαχίας του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μειμαράκη.

Οι μεταλλωρύχοι χτυπούν τα κράνη τους στην άσφαλτο και φωνάζουν συνθήματα κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη.

Νωρίτερα, οι μεταλλωρύχοι βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Συγκέντρωση την Τρίτη στις Σκουριές
Συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιήσουν από το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδραςστην κεντρική πλατεία της Ολυμπιάδας μέχρι τις στοές των μεταλλείων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους που παραμένουν αυτο-έγκλειστοι στις στοές, διαμαρτυρόμενοι για την παύση των εργασιών, ενόψει της συζήτηση στο ΣτΕ επί της αίτησης αναίρεσης που κατατέθηκε κατά της απόφασης του ΥΠΑΠΕΝ.

«Εφόσον υπάρξει απόφαση για αναίρεση της απόφασης του ΥΠΑΠΕΝ πρέπει να υλοποιηθεί αμέσως από την υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργειου», τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος των εργαζομένων στις στοές των μεταλλείων Χρήστος Ζαφειρούδας, επισημαίνοντας την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα και να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους.

 [kathimerini.com.cy]
14/9/15

1 comment :

  1. Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει το κορυφαίο γεγονός της προεκλογικής περιόδου, το debate ανάμεσα σε Τσίπρα – Μεϊμαράκη...

    Έξω από το ραδιομέγαρο και λίγο πριν την προσέλευση των πολιτικών αρχηγών, συγκεντρώθηκαν μεταλλωρύχοι για να διαμαρτυρηθούν για την αναστολή λειτουργίας της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» οι οποίοι συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο χώρο.

    Οι μεταλλωρύχοι χτυπούσαν τα κράνη τους στην άσφαλτο και φώναζαν συνθήματα κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη, ενώ νωρίτερα βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη λεωφόρο Μεσογείων.
    crashonline.gr
    14/9/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin