Wednesday, July 15, 2015

Τέλος στην κρίση της ΠΓΔΜ ζητούν οι ΗΠΑ (FYROM news)

Να δοθεί τέλος στην πολιτική κρίση που πλήττει τους τελευταίους μήνες την ΠΓΔΜ ζήτησε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ από την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Είναι καιρός να μπει ένα τέλος στην κρίση, να προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι κοντά τις εμπλεκόμενες πλευρές με στόχο την επίτευξη λύσης η οποία θα επιτρέψει στην χώρα να επιστρέψει στο μονοπάτι της διαδικασίας της ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης», δήλωσε η κ. Νούλαντ στον Τύπο, μετά το πέρας της συνάντησής της με τον συντηρητικό πρωθυπουργό της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Εμείς υποστηρίζουμε σθεναρά τη συμφωνία της 2ας Ιουνίου, δεν απομένουν παρά λίγα ζητήματα να διευθετηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση», πρόσθεσε η ίδια, αναφερόμενη στη συμφωνία η οποία συνάφθηκε με την υποστήριξη της Ε.Ε. και προβλέπει την προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών πριν από τα τέλη Απριλίου του 2016.

[ elzoni.gr]
15/7/15

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin