Thursday, April 9, 2015

Η Ελλάδα αποπλήρωσε τη δόση του Απριλίου. «Εισέπραξα τα χρήματά μου» (Christine Lagarde)

 Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλιο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης, όπως επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια του θεσμού Κριστίν Λαγκάρντ το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

«Εισέπραξα τα χρήματά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Λαγκάρντ, ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια ομιλίας που εκφώνησε στην Ουάσιγκτον.

Η Αθήνα ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας εντολή να μεταφέρει στο ΔΝΤ ένα ποσό ύψους 459 εκατ. ευρώ.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

  [naftemporiki.gr]
9/4/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 comment :

  1. Μήνυμα Λαγκάρντ: Θέλετε βοήθεια από το ΔΝΤ; Πάρτε μέτρα...

    Αυστηρό μήνυμα προς την Αθήνα στέλνει για ακόμη μια φορά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και συγκεκριμένα η επικεφαλής της. Η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία επιβεβαίωσε την πληρωμή της δόσης από την Ελλάδα λέγοντας: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει δεσμευτεί να βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση. Η δόση που έπρεπε να καταβληθεί σήμερα (σ.σ. 448 εκατομμύρια ευρώ) από την Ελλάδα στο Ταμείο, καταβλήθηκε κανονικά.

    Η βοήθεια αυτή, τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ, θα έρθει όταν υπάρξει συμφωνία και καθοριστούν τα μέτρα.
    imerisia.gr
    9/4/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin