Wednesday, February 18, 2015

Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε στρατιωτικές συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης.
«Η δανειακή σύμβαση, για την οποία θα υποβάλλει αίτημα παράτασης η ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει σχέση με το μνημόνιο» ανέφερε.


Σκληρό μήνυμα προς το Βερολίνο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα επιμείνει μέχρι τέλους στις θέσεις της έστειλε  ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι η δανειακή σύμβαση δεν συνδέεται με το Μνημόνιο και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει βάση το έγγραφο Μοσκοβισί.


 Θα εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η ΕΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
 

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα αρχίσει να εξετάζεται καταγγελία για ψευδές έλλειμμα ύψους 4 δις. Ευρώ από τον χώρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009.
  Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος
 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=678292
18/2/15
--
-

2 comments :

  1. Fitch: Κίνδυνος για διαρκή οικονομική ζημιά στην Ελλάδα ...

    Η συνεχιζόμενη μικροπολιτική στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των επίσημων πιστωτών της έχουν αυξήσει τους κινδύνους για το πιστοληπτικό προφίλ της χώρας, αναφέρει σε σημερινή έκθεσή της η Fitch.

    Όπως σημειώνει ο διεθνής οίκος, οι επιπτώσεις στα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας παραμένουν ασαφείς, αλλά η εκπορευόμενη αβεβαιότητα εντείνει το οικονομικό πλήγμα που προκαλεί η συνεχιζόμενη υποχώρηση της εμπιστοσύνης.

    Μάλιστα, η Fitch αναφέρεται στα δημοσιεύματα που θέλουν την ελληνική κυβέρνηση να καταθέτει αίτημα παράτασης του δανειακού προγράμματος που λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά όπως εξηγεί παραμένει αβέβαιο το κατά πόσο οι όροι αυτής της παράτασης μπορούν να συμφωνηθούν μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων εταίρων της μετά το ναυάγιο του Eurogroup της Δευτέρας...............http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=2233130
    18/2/15

    ReplyDelete
  2. Εντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Τετάρτης....

    Ερωτηθείς μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι» (σ.σ. σχετικά με όσα είχε αναφέρει νωρίτερα στο υπουργείο Αμυνας), ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».

    Η απάντηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να εκδίδουν ανακοίνωση, αναφέροντας:

    «Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον. Είναι αυτονόητο, ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας»..............http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=198693
    18/2/14

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin