Wednesday, May 7, 2014

Η έκθεση του ΟΑΣΕ «καίει» τους νεοναζί για το ολοκαύτωμα στην Οδησσό. -- H φωτιά προκλήθηκε από μολότοφ

Τα στοιχεία του ΟΑΣΕ που αναδεικνύονται από φωτογραφίες, αναφέρουν ότι οι χούλιγκαν του «Δεξιού Τομέα» είχαν εισβάλει στο κτήριο των Συνδικάτων, μετά από τους ανθρώπους που πήγαν για να προφυλαχθούν στο εσωτερικό του....
 
Μετά τα γεγονότα του εμπρησμού του κτηρίου της Ένωσης των Συνδικάτων στην Οδησσό, οι παρατηρητές από τον ΟΑΣΕ, ανακοίνωσαν τα συμπεράσματά  τους , τα οποία διαφέρουν δραματικά από τους ισχυρισμούς των ουκρανικών αρχών.

Η έκθεση της αποστολής  του ΟΑΣΕ εξηγεί ότι η πυρκαγιά στο κτήριο εκδηλώθηκε πρώτα στο δεύτερο όροφο του κτηρίου, που σημαίνει ότι η φωτιά προκλήθηκε από μολότοφ που εκτοξεύθηκαν εκεί από τους εκτός του κτηρίου νεοναζί χούλιγκαν, αναφέρει συγκεκριμένα το ‘Πρώτο Κανάλι’ της Ρωσίας. 


Τα στοιχεία του ΟΑΣΕ που αναδεικνύονται από φωτογραφίες, αναφέρουν ότι οι χούλιγκαν του «Δεξιού Τομέα» είχαν εισβάλει στο κτήριο των Συνδικάτων, μετά από τους ανθρώπους που πήγαν για να προφυλαχθούν στο εσωτερικό του.

Ο  Ελβετός επικεφαλής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ),  Ντιντιέ Μπουρκχάλτερ - Didier Burkhalter, συναντήθηκε με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο συζήτησαν προτάσεις για τη μείωση των εντάσεων στην Ουκρανία.

Επιβεβαίωσαν τη θέλησή τους να συζητήσουν για έναν αναλυτικό «οδικό χάρτη» για την επίλυση της κρίσης και τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα μέρη της σύγκρουσης πρέπει να έχουν την ευκαιρία για διάλογο.

«Γνωρίζω ότι έχεις ιδέες και προτάσεις για το πώς να βγούμε από την κρίση. Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση και τους τρόπους για την επίλυσή της», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της συνεδρίασης με τον πρόεδρο του ΟΑΣΕ, Didier Burkhalter, όπως σημειώνει το «Μπλίτζ».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin