Sunday, April 20, 2014

Σαντορίνη: Στην εντατική Αμερικανίδα από κροτίδα. - Δύο άτομα ηλικίας 34 και 23 ετών συνελήφθησαν σήμερα το πρωί.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται μία Αμερικανίδα η οποία τραυματίστηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στη Σαντορίνη από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας.

Η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία...


Την ίδια ώρα, δύο άτομα ηλικίας 34 και 23 ετών, που σύμφωνα με τις Αρχές προκάλεσαν τον τραυματισμό, με αυτοσχέδια κροτίδα, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην Οία, έριξαν αυτοσχέδιο βαρελότο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά ατόμων.

  • Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

[mme.gr]
20/4/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin