Wednesday, January 22, 2014

ΥΠΕΞ: Συμμετοχή Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου στη Συνδιάσκεψη Γενεύη ΙΙ για τη Συρία (Μοντρέ, 22.01.2014)

ΥΠΕΞ, Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014
-
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται στο Μοντρέ, όπου μετέχει στη Συνδιάσκεψη Γενεύη ΙΙ για τη Συρία, την οποία συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κ. Μπαν Κι-Μουν.

Πριν την έναρξη της Συνδιάσκεψης, ο κ. Μπαν Κι-Μουν, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Βενιζέλο, τον ευχαρίστησε για τη χθεσινή παρέμβασή του, προκειμένου να ανεφοδιασθεί και να αναχωρήσει από την Αθήνα προς τη Γενεύη το αεροσκάφος που μετέφερε την συριακή αντιπροσωπεία.

Στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης, ο κ. Βενιζέλος είχε την ευκαιρία να έχει επαφές με πολλούς ομολόγους του που μετέχουν, επίσης, στη Διάσκεψη, κυρίως με τους Υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Γερμανίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, του Κουβέιτ και με τον Αντιπρόσωπο της Αγίας Έδρας.

Η Συνδιάσκεψη αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ και η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά το γεύμα.

 mfa
22/1/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin