Monday, January 13, 2014

Αντιπροσωπεία της ψευδοβουλής μεταβαίνει στο Στρασβούργο μεταξύ 14-16 Ιανουαρίου για επαφές στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν την αντιπροσωπεία απαρτίζουν οι «βουλευτές» του ΡΤΚ, Αρμαγάν Τζιαντάν, του ΚΕΕ, Ερσάν Σανέρ και του ΔΚ, Χασάν Τατσόϊ. Η αντιπροσωπεία θα παρακολουθήσει τις εργασίες της ΚΣΣΕ και θα συναντηθεί με αξιωματούχους των πολιτικών ομάδων και θα συζητήσει μαζί τους την επανέναρξη των συνομιλιών στην Κύπρο, την εκπροσώπηση των Τ/κ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ποιες είναι οι προσδοκίες των Τ/κ από την ΕΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αντιπροσωπεία θα έχει περισσότερες από 20 συναντήσεις ενώ θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ, την εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία, τον Πρόεδρος του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, τα μέλη της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και την Σοσιαλιστική ομάδα, την ομάδα της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, την ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών, των Πρασίνων και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών .

  • Οι Τ/κ «βουλευτές» θα παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία θα συζητηθεί το πρόγραμμα της προεδρεύουσας της ΕΕ Ελλάδας. Αναμένεται επίσης, γράφει η Γενί Ντουζέν, ότι το Κυπριακό θα είναι στην ημερήσια διάταξη της ολομέλειας της ΚΣΣΕ.

Ο κ. Τζιαντάν θα συμμετάσχει στη συνεδρία της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών καθώς το ΡΤΚ είναι μέλος. - See more at: http://www.sigmalive.com/news/politics/91202#sthash.5UtB3gcw.dpuf

13/1/14
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin