Friday, December 20, 2013

Περίοδος χάριτος σε ανέργους δίνει η Τράπεζα Κύπρου. -ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Σχέδιο με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους άνεργους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου να μην καταβάλλουν τις κανονικές δόσεις τους για τα στεγαστικά δάνεια για περίοδο 12 μηνών, καταβάλλοντας μόνο το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ μηνιαίως, εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κρίστης Χασάπης.
Μιλώντας στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου, στην παρουσία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, ο κ. Χασάπης είπε ότι «μ’ αυτό τον τρόπο τα δάνεια αυτά θα θεωρούνται ως εξυπηρετούμενα και άρα όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούν να κοιμούνται πιο ήσυχα τα βράδια».


Ο κ. Χασάπης είπε, επίσης, ότι το σχέδιο μπορεί να παραταθεί και για δεύτερο χρόνο σε περίπτωση που οι πελάτες αυτοί εξακολουθούν να είναι άνεργοι.

Σημείωσε ακόμη ότι «εάν ο άνεργος διαθέτει στεγαστικό δάνειο με εκτιμώμενη αξία του υποθηκευμένου ακινήτου του κάτω των 250 χιλιάδων ευρώ τότε θα μπορεί να μειωθεί και το επιτόκιο του στεγαστικού του δανείου μέχρι 2%». 

Το σχέδιο της Τράπεζας Κύπρου τίθεται σε άμεση εφαρμογή.
politisnews.eu
20/12/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin