Thursday, October 3, 2013

Στάση στη Θράκη κάνει ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς . -ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΦΩΤΟ: xronos.gr*
Την άφιξη του Τούρκου υπουργού Επικρατείας και διαπραγματευτή για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς στη Θράκη, μεταδίδουν από χθες εφημερίδες της Τουρκίας, αλλά και τοπικά τουρκόφωνα ΜΜΕ. Η επίσκεψη στη Θράκη θα γίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, στις 7 και 8 Οκτωβρίου προκειμένου να έχει συνομιλίες στη χώρα μας. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρθηκε στην παρουσία του Τούρκου αξιωματούχου στην Αθήνα αλλά και στο σύντομο πέρασμά του στη Θράκη.

Παράλληλα του έκανε ερωτήσεις σχετικά με τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, αλλά και για τις ενώσεις στην Ελλάδα που διεκδικούν να φέρουν την επωνυμία «τουρκική» στις ονομασίες τους, όπως και στο θέμα των μουφτήδων.



Ο κ. Μπαγίς είχε έρθει ξανά στην Κομοτηνή τον Μάιο του 2011 συνοδεύοντας τότε τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν την κα. Εμινέ Ερντογάν και συνοδευόμενος από τον βουλευτή ΑΚΠ Αδριανούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

 http://www.xronos.gr
3/10/13
* Φωτο αρχείου του "Χ" από την επίσκεψη στην Κομοτηνή του Τούρκου υπουργού τον Μάιο 2011 συνοδεύοντας τότε την Εμινέ Ερντογάν
--
ΣΧΕΤΙΚΑ:

----

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin