Friday, July 19, 2013

«Ο Ελληνισμός ξεπερνά τις κρίσεις».

Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού τα οικονομικά θέματα, πέραν των εθνικών ζητημάτων, για να εξέλθουν γρήγορα από την κρίση, δήλωσε ο Ιωάννης Δριβελέγκας, Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος έγινε δεκτός χθες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

Ο κ. Δριβελέγκας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή, ανέφερε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες είναι κοινά και πρόσθεσε ότι υπάρχει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές ότι «θα τα καταφέρουμε».


«Ο Ελληνισμός το έχει δείξει και κατά το παρελθόν ότι, όταν περνάει κρίσεις, τις ξεπερνάει», είπε ο κ. Δριβελέγκας, προσθέτοντας ότι «έτσι πιστεύουμε ότι θα γίνει και τώρα». Ανέφερε, εξάλλου, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον ενημέρωσε κατά τη συνάντηση για τα θέματα της Κύπρου, προσθέτοντας ότι ο ίδιος τον ενημέρωσε με τη σειρά του για τις εξελίξεις στη Βουλή των Ελλήνων και τη χθεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.


Είπε, τέλος, ότι μετέφερε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη τη συμπαράσταση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Βασίλης Παπαϊωάννου. 

 http://www.sigmalive.com/simerini
19/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin