Monday, May 13, 2013

Απελευθερώθηκαν οι 3 Έλληνες που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα

Απελευθερώθηκαν, είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν, οι τρεις Έλληνες που είχαν συλληφθεί στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη.

Την ανακοίνωση έκανε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο από την Παρασκευή παρακολουθούσε από κοντά αυτή την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις Έλληνες πολίτες κρατούνταν στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι είχαν εισέλθει «άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη» της Κύπρου.


Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλου είχε κινητοποιηθεί η ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία, η οποία παρενέβη στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, που με τη σειρά του είχε ζητήσει την παρέμβαση της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.

Ο Έλληνας πρεσβευτής Β. Παπαϊωάννου είχε επικοινωνήσει επίσης με την εκπρόσωπο του ΟΗΕ στην Κύπρο, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων.
.sigmalive.com
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

1 comment :

  1. Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με απελευθέρωση τριών Ελλήνων πολιτών που είχαν συλληφθεί στα κατεχόμενα .....

    Το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει ότι αφέθησαν ελεύθεροι και επέστρεψαν οι τρεις Έλληνες πολίτες, που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα.

    Η Πρεσβεία επικοινώνησε με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

    http://www.mfa.gr/epikairotita/eidiseis-anakoinoseis/anakoinose-upeks-skhetika-me-apeleutherose-trion-ellenon-politon-pou-eikhan-sullephthei-sta-katekhomena.html
    13/5/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin