Sunday, March 17, 2013

Προβληματισμός μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό....«Δεν υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Αρχηγών των πολιτικών Κομμάτων. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους ηγέτες για τις εξελίξεις και δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τα όσα συνέβησαν στις Βρυξέλες. Ο Πρόεδρος εξήγησε ότι δέχθηκε ασφυκτικές πιέσεις και πως δεν υπήρχαν περιθώρια για περαιτέρω διαπραγμάτευση.

Άντρος Κυπριανού: «Δεν πήραμε απαντήσεις»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά τη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν άκουσε κάτι νεότερο. «Θέσαμε πολλές ερωτήσεις χωρίς να λάβουμε απαντήσεις» είπε, «Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο απ’ αυτά που είπα το πρωί. Αύριο θα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα του κόμματος και θα διαμορφώσουμε τις θέσεις μας.
Ζητήσαμε αναβολή της αυριανής συνεδρίας της ολομέλειας αλλά η απάντηση που πήραμε είναι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Επίσης η εικόνα που σχηματίσαμε είναι ότι είτε θα αποδεχθούμε όλα τα μέτρα είτε τίποτα».

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Δεν υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια»
«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σενάρια», ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών για το ενδεχόμενο διερεύνησης εναλλακτικών λύσεων στο θέμα της απόφασης που λήφθηκε στο Eurogroup.

Σε δηλώσεις μετά από τη σύσκεψη στο Προεδρικό, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος ενημέρωσε σχετικά τους πολιτικούς Αρχηγούς, ο κ. Νεοφύτου τόνισε ότι θα πρέπει με σύνεση, σωφροσύνη, συλλογικότητα και ενότητα να αποφασίσουμε, να βάλουμε στη ζυγαριά τις συνέπειες της συγκεκριμένης απόφασης αλλά και τις πιθανές συνέπειες της απόρριψης αυτής της απόφασης.
Επανέλαβε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δύο περιπτώσεις αρνήθηκε τις προτάσεις των ευρωπαίων εταίρων, αλλά υπό την αφόρητη, όπως είπε,  πίεση που εξασκούσαν οι ηγέτες και η Διευθύντρια του ΔΝΤ και αντιμέτωπος με το δίλλημα   είτε αυτής της σκληρής απόφασης είτε της πιθανής χρεοκοπίας της χώρας, πήρε μια συγκεκριμένη απόφαση, υπερτονίζοντας  στους Ευωπαίους εταίρους ότι αυτό είναι  υπό την αίρεση της απόφασης της βουλής.  «Όταν έχεις την απειλή ότι αν δεν συμφωνήσεις, την Τρίτη το τραπεζικό σου σύστημα θα είναι υπό κατάρρευση, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι τα περιθώρια σου περιορίζονται», πρόσθεσε ο κ. Νεοφύτου.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε πως η απόφαση αυτή του Eurogroup είναι λανθασμένη, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο «τρώθηκε περισσότερο η αξιοπιστία το ευρωσυστήματος».

Την ίδια ώρα, απέφυγε να απαντήσει σε επίμονο ερώτημα δημοσιογράφου για το κατά πόσον η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να σημαίνει και ενδεχόμενη αντίστοιχη εκβιαστική απόφαση στο θέμα του κυπριακού.  Σε ότι αφορά τα σενάρια για έξοδο της χώρας από το ευρώ, ανέφερε χαρακτηριστικά «ας συγκρατηθούμε.

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν είναι ειλικρινείς οι εταίροι μας»
«Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι των φόβων μας, ότι δηλαδή οι προθέσεις κάποιων εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλλυλεγγύης. Αντίθετα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο στόχος τους είναι να την οδηγήσουν στην εξουθένωση για να ελέγξουν στο τέλος τη διαχείριση του φυσικού αερίου είτε για να επιβάλουν στο τέλος μία λύση απαράδεκτη για το εθνικό μας θέμα». Δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος εξερχόμενος της σύσκεψης στο Προεδρικό και συμπλήρωσε, «τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο μετά τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου». «Δεν έχουμε αποκρύψει ούτε τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης ούτε τη σημερινής. Αυτό που εμείς διαπιστώνουμε είναι ότι δεν υπάρχουν ειλικρινείς τοποθετήσεις από τους ευρωπαίους εταίρους μας. Υπάρχουν ακραίες απαιτήσεις οι οποίες συνεχώς κλιμακώνονται», συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχθηκε.
Μάριος Κάρογιαν: «Είναι σκληρά τα διλλήματα»
«Είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν, δεν θα πω τα τετριμμένα περί αλληλεγγύης και τρόπου συμπεριφοράς. Είναι πολύ σκληρά τα δεδομένα μπροστά μας και σκληρά τα διλλήματα. Το κάθε κόμμα θα τοποθετηθεί αύριο. Αυτό που οφείλω να πω είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και σκληρά τα διλλήματα. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες κάποιες τοποθετήσεις. Οι διαζευχτικές προτάσεις που τέθηκαν απορρίφθηκαν, θα πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικά σενάρια όπως είπαμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και το κάθε κόμμα θα πάρει τις δικές τους αποφάσεις. Εμείς κάναμε μία πρώτη ανταλλαγή απόψεων στην κοινοβουλευτική ομάδα και από εκεί και πέρα θα ακούσετε αύριο την τελική μας τοποθέτηση. Υπάρχουν για εμάς σκιές στην απόφαση που λήφθηκε ιδιαίτερα από το ΔΝΤ και τις προεκτάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικά σενάρια και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέρει τις δικές μας εισηγήσεις και το τι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει.

Εναντίον οι Οικολόγοι
Για άδικη απόφαση σε βάρος της Κύπρου κάνει λόγο το Κίνημα Οικολόγων. Στις δικές του δηλώσεις μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του κινήματος,  Άδωνης Γιάγκου τόνισε ότι η απόφαση βρίσκει αντίθετο το Κίνημα, η Κεντρικής Επιτροπή του οποίου θα συνέλθει την Κυριακή το μεσημέρι  για να εξετάσει την απόφαση. «Το μόνο που μπορώ να πω», πρόσθεσε, «είναι ότι υπό τις παρούσες περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι  μπορούμε να συναινέσουμε σε αυτά τα μέτρα που ζητούνται».
.sigmalive.com
16/3/13
--------------

3 comments :

  1. Η νέα προδοσία της Κύπρου....Πρωτοφανή ευρωπαϊκό εκβιασμό καταγγέλλουν οι Κύπριοι πολιτικοί....

    Ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου, η σύσκεψη των αρχηγών των κυπριακών κομμάτων με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, κατά την οποία υπήρξε ενημέρωση για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη σύνοδο του Eurogroup.

    Όλοι οι ηγέτες των κομμάτων αναφέρθηκαν σε πρωτοφανή εκβιασμό, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι πίσω από τους οικονομικούς όρους βρίσκονται και πολιτικές επιδιώξεις.

    Ο εκτελών χρέη προέδρου του κυβερνώντος Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε πως η ΕΕ, μετά το τεράστιο σφάλμα του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων, που στοίχισε 4,5 δισ. ευρώ στην κυπριακή οικονομία, διέπραξε και δεύτερο μεγαλύτερο λάθος, που ήταν το κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

    Σημείωσε ακόμη πως ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, αναγκάστηκε να αποδεχθεί τη συμφωνία, καθώς απειλήθηκε με κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

    Την Κυριακή θα συνεδριάσει το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού και, αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα, θα καταλήξει σε αποφάσεις σε σχέση με την έγκριση ή την απόρριψη της συμφωνίας.

    Ο κ. Νεοφύτου σημείωσε πως, αν δεν περάσει το νομοσχέδιο, «θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι θα σημαίνει για την οικονομία του τόπου και για την παραμονή ή όχι στο ευρώ». Κατέληξε, με την επισήμανση ότι η απόφαση του Eurogroup έπληξε την αξιοπιστία του ευρωσυστήματος.

    Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δήλωσε πως αυτά που επιχειρεί να επιβάλλει η ΕΕ στην Κύπρο καταπατούν την κυριαρχία της. Τόνισε επίσης πως οι Ευρωπαίοι «προσπαθούν να μας γονατίσουν, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και πολιτικά».

    Ο κ,. Κυπριανού άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το κόμμα του δεν θα εγκρίνει την συμφωνία και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα λάβει μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής.

    Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση πως η συμφωνία με το Eurogroup δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά θα υπάρξουν και άλλες απαιτήσεις, όπως συμβαίνει με όλες τις χώρες, στις οποίες έχει επιβληθεί μνημόνιο από την Τρόικα.

    «Αν ψάχνουμε να βρούμε λύσεις μέσα από αυτά που προτείνει η Τρόικα» σημείωσε, «δεν υπάρχουν λύσεις».

    Ο πρόεδρος του επίσης συμπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριος Κάρογιαν, χαρακτήρισε πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν και όπως είπε, δεν νομίζει ότι έχουν ξανασυμβεί σε άλλη χώρα.

    Τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν και την εξωτερική πολιτική της Κύπρου, καθώς «το παιχνίδι δεν είναι μόνο οικονομικό». Κατέληξε, λέγοντας πως είναι σκληρά τα διλήμματα και σκληρές και οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν».

    Ο αναπληρωτής πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εταίροι της Κύπρου στην ΕΕ «προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε εξουθένωση, με στόχο είτε να ελέγξουν το φυσικό αέριο είτε να οδηγήσουν σε απαράδεκτη λύση στο Κυπριακό». Τόνισε, τέλος, πως δεν υπάρχουν ειλικρινείς προθέσεις από τους Ευρωπαίους, αλλά μόνο παράλογες απαιτήσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στερείται μιας ψήφου στην Βουλή για να περάσει το νομοσχέδιο για «κούρεμα» των καταθέσεων. Τα κόμματα ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ διαθέτουν 28 ψήφους , ενώ απαιτούνται 29 ψήφοι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες διαρροές. Τα κόμματα ΑΚΕΛ , ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και οι Οικολόγοι θα ταχθούν, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις των ηγετών τους, εναντίον.

    Τέλος, ο αναπληρωτής γγ του κινήματος Οικολόγων, Άδωνις Γιάγκου, προανήγγειλε πως υπό τις παρούσες συνθήκες το κίνημα δεν μπορεί να συμφωνήσει με τα μέτρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι πιέσεις είναι αφόρητες... Είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο και μας ζητάνε να τους δώσουμε και τη σφαίρα».

    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=264484
    16/3/13

    ReplyDelete
  2. Α. Αγγελίδης: «Παράνομη η απόφαση του Eurogroup».....

    Η απόφαση του Eurogroup σε σχέση με το κούρεμα καταθέσεων είναι πέρα για πέρα παράνομη και αντιβαίνει τις Ευρωπαϊκές Αρχές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της ιδιοκτησίας, τονίζει ο νομικός, Ανδρέας Αγγελίδης, καλώντας του πολίτες να αντιδράσουν και δείχνοντας, επί της ουσίας, το δρόμο της προσφυγής στη δικαιοσύνη.

    Καλεσμένος στις «Τομές στα Γεγονότα», ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι η απόφαση αυτή έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με της αρχές τις έννοιας των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του κεκτημένου και τις αρχές που διέπουν την ΕΕ. «Αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε, «μιλάμε για μια απόφαση που δεν αφορά εθελούσια προσφορά ή θυσία, αλλά εξαναγκασμό, δια του οποίου αφαιρείται ένα μέρος από την περιουσία του καθενός από εμάς».

    «Δεν υπάρχει», τόνισε, «όργανο της ΕΕ που είναι δυνατό να αποφασίσει κάτι, το οποίο συγκρούεται με αυτές τις έννοιες, οι οποίες είναι και πανανθρώπινες και είναι ένα μέρος που στηρίζουν το ίδιο το οικοδόμημα της ΕΕ».

    Η ιδιοκτησία στην περιουσία, άρα και στο κεφάλαιο που μπορεί να διαθέτει κανείς σε μια τράπεζα, δεν μπορεί να στερηθεί με τέτοιες αποφάσεις, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, τονίζοντας πως πουθενά αλλού δεν έχει εφαρμοστεί κάτι αντίστοιχο, διότι απλά επιτρέπεται να εφαρμοστεί.

    «Είναι θέμα πλέον ατομικής ενέργειας του κάθε ενός από εμάς», πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, υποδεικνύοντας πως ο καθένας μπορεί να καταφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου και να ζητήσει να παραπεμφθεί το θέμα για γνωμάτευση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Λουξεμβούργου. «Υπάρχουν αρκετές τέτοιες προηγούμενες αποφάσεις για το τι σημαίνει περιουσία», πρόσθεσε.

    Ο Ανδρέας Αγγελίδης υπέδειξε ότι η Κυβέρνηση δεν έπρεπε να δεχθεί την πίεση και το εκβιασμό, αλλά θα έπρεπε να ζητήσει πρεπε να ζητήσει από Γιουρογκρουπ να φέρουν γνωματεύσεις των αρμοδίων τμημάτων για το κατά πόσον κάτι τέτοιο ήταν δυνατό να υποβληθεί ως υποχρέωση στους πολίτες της ΚΔ. «Καμία νομική σκέψη δεν θα οδηγούσε σε τέτοια υπόδειξη», τόνισε, επισημαίνοντας πως κάθε πολίτης οφείλει να αντιδράσει ψύχραιμα αλλά και αποφασιστικά
    http://www.sigmalive.com/news/politics/35472
    16/3/13

    ReplyDelete
  3. Α. Νεοφύτου: Οι ηγεσίες κρίνονται από τις δύσκολες αποφάσεις.....

    Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αλλά οι ηγεσίες κρίνονται στις αποφάσεις στις δύσκολες θέσεις, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου είχε συμμετάσχει σε ενημερωτική σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, καταβάλλεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο η διασύνδεση των ενδεχόμενων εσόδων από το φυσικό αέριο με το κούρεμα καταθέσεων.
    «Η απόφαση πάρθηκε την περασμένη Παρασκευή, τα είπαμε και χθες, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε». Θα πρέπει, πρόσθεσε, «σήμερα, αύριο να πάρουμε τις αποφάσεις μας, επαναλαμβάνω, βάζοντας στη ζυγαριά τις επιπτώσεις και τις συνέπειες από την ψήφιση και τα οφέλη, όπως και στην ίδια ζυγαριά τις πιθανές συνέπειες ή τα πιθανά οφέλη – αν υπάρχουν – της καταψήφισης αυτής της απόφασης».

    Ερωτηθείς κατά πόσο θεωρεί ότι ενδεχομένως να υπάρξει νέα ανατροπή στο πρόγραμμα της Βουλής λόγω πιέσεων που ασκούνται από κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «επαναλαμβάνω: σήμερα ή αύριο». Στις 17.00, ανέφερε, «έχουμε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Βουλής – σύσκεψη αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων – και θα γίνει κι εκεί μια ενημέρωση».
    Έστειλε το μήνυμα ότι «είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση, χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση για να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας». Νομίζω, ανέφερε «το να προσθέτουμε στον πανικό δεν βοηθά κανένας τον τόπο του με το να επιτείνουμε αυτό το κλίμα».

    «Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αλλά οι ηγεσίες κρίνονται στις αποφάσεις στις δύσκολες θέσεις», είπε.
    Ως προς το γιατί υπάρχουν αυτές οι πιέσεις από την ΕΚΤ, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι «εγώ δεν εκπροσωπώ καμιά ECB (ΕΚΤ), καμιά τρόικα, εκπροσωπώ αυτούς που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη παράταξη, δεν μιλώ εκ μέρους οποιουδήποτε».

    Ερωτηθείς κατά πόσο αληθεύει ότι σε συνάντηση που είχε με τον αξιωματούχο του ΔΝΤ Ντέιβιντ Λίπτον τέθηκε το θέμα του κουρέματος της τάξης του 17%, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι ο κ. Λίπτον δεν έγινε αναφορά σε συγκεκριμένους αριθμούς.
    Συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Λίπτον – για να μην αναθεματίζουμε το ΔΝΤ – είχε ως πρώτη προτεραιότητα την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, πρόταση την οποία απορρίπτει το ευρωσύστημα, απορρίπτουν οι Ευρωπαίοι εταίροι». Ήταν ξεκάθαρος, ανέφερε, ότι πρώτη επιλογή για το ΔΝΤ είναι η απευθείας ανακεφαλαιοποίηση, θέση την οποία ασπάζεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεύτερη επιλογή ήταν το κούρεμα.

    «Δεν υπήρχε για το ΔΝΤ ο τρίτος δρόμος», πρόσθεσε.
    «Ενώπιον μας σήμερα έχουμε ψήφιση ή καταψήφιση», είπε, «δυστυχώς, σήμερα δεν έχουμε τρίτο δρόμο».

    Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι «η απόρριψη της απόφασης του Eurogroup σημαίνει άτακτη χρεοκοπία της χώρας».
    «Θέλω να είμαι έντιμος και ειλικρινής έναντι των πολιτών», είπε, «η ψήφιση της απόφασης του Eurogroup δεν διασφαλίζει κατά απόλυτο τρόπο την αποφυγή οικονομικών περιπετειών και είναι αυτά που ο κάθε ένας, πολίτης και πολιτικός πρέπει να κρίνει».

    Ερωτηθείς αν ένα αυτοκούρεμα θα ήταν προτιμότερο, ανέφερε ότι «και το αυτοξύρισμα μπορεί να τραυματίσει περισσότερο το πρόσωπό σου, πρέπει να τα συνυπολογίσεις όλα».
    Απαντώντας σε ερώτηση για διασύνδεση του κουρέματος με μελλοντικά έσοδα από το φυσικό αέριο, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σαφέστατος και απόλυτος: πρέπει να συμπεριληφθεί με κάποιο τρόπο – τον τεχνικό θα τον δουν οι τεχνοκράτες – η διασύνδεση των πιθανών εισοδημάτων του φυσικού αερίου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί ένα μεγάλο μέρος της επένδυσης των καταθετών σε τραπεζικούς οργανισμούς».

    Κληθείς να πει αν αυτό θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο είπε ότι «θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθεί από τώρα».....http://www.sigmalive.com/news/politics/35553
    17/3/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin