Wednesday, January 9, 2013

Μέρκελ: Δεν θα υπάρξουν ειδικοί όροι για την Κύπρο

Δεν θα υπάρξουν ειδικοί όροι «διάσωσης» για την Κύπρο, που δεν θα περιλαμβάνουν την ανάγκη για οικονομικές μεταρρυθμίσεις όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, δήλωσε από το Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

«Συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό η τρόικα να συζητήσει με την Κύπρο και ότι δεν μπορούν να υπάρξουν ειδικοί όροι για την Κύπρο, επειδή έχουμε κοινούς κανόνες στην Ευρώπη. Απέχουμε πολύ από την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων» δήλωσε η Μέρκελ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Εν τω μεταξύ, ο εταίρος της Μέρκελ, Ράινερ Μπρούντερλε, δηλώνει ότι δεν «βλέπει» πλειοψηφία στην γερμανική βουλή για την έγκριση ενός ενδεχόμενου πακέτου διάσωσης για την Κύπρο.
«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την Κύπρο. Με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν βλέπω (να υπάρχει) πλειοψηφία (στην κάτω βουλή) για οικονομική βοήθεια» δήλωσε στην Bild, ο Ρ. Μπρούντερλε, στέλεχος των Ελεύθερων Δημοκρατών, του μικρότερου εταίρου του συνασπισμού της Μέρκελ.
.ethnos gr
9/1/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin