Wednesday, January 16, 2013

ΚΥΠΡΟΣ/ΥΠΟΙΚ: Η Ρωσία αφαίρεσε την Κύπρο από την "μαύρη λίστα"

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι η Κύπρος έχει αφαιρεθεί από τη "μαύρη λίστα" του Υπουργείου Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ύστερα από διάταγμα του Ρώσου Υπουργού Οικονομικών που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 2013, ικανοποιώντας πλήρως τις κυπριακές Αρχές.

Με την απόφασή αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυπριακού Υπουργείου Οικονομικών, το Πρωτόκολλο που έχει υπογραφεί στις 7 Οκτωβρίου 2010, που τροποποιεί τη Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας του 1998, μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, "τίθεται πλέον σε ισχύ, δίχως καμία επιφύλαξη, από την 1η Ιανουαρίου 2013".



Το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει επίσης ότι "η αφαίρεση της Κύπρου από την εν λόγω λίστα ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου, στις επενδύσεις από τη Ρωσία και κατ΄ επέκταση την κυπριακή οικονομία καθώς επίσης και τη φήμη της Κύπρου ως ενός ευοπόληπτου διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου".

.ikypros.com
16/1/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin