Tuesday, January 15, 2013

Καβάλα: Ευχαριστίες Τούρκου Προξένου

Ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Osman Sener απέστειλε στο δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή ευχαριστήρια επιστολή αναφορικά με την στάση του στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας στην πρόσφατη του επίσκεψη στο δημαρχείο Καβάλας. 

Ό πρόξενος εκφράζει   τις ευχαριστίες του στον κ. Σιμιτσή για τη δήλωση που έκανε και την υποστήριξη που του παρείχε   κατόπιν των δυσάρεστων γεγονότων που προκλήθηκαν από ακραία στοιχεία κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στο δημαρχείο στις 9 Ιανουαρίου. 
Επίσης αναφέρει ότι στις δηλώσεις που έκανε στα τούρκικα ΜΜΕ, εξήγησε ότι δεν πιστεύει με κανέναν τρόπο ότι τα εν λόγω άτομα που προέβησαν σε αυτά τα επεισόδια εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό, του οποίου η φιλοξενία είναι παγκοσμίως φημισμένη και ο οποίος έχει αποδώσει το επίθετο «Ξένιος» στον μεγαλύτερο θεό της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας τον Δία.
Σάκης Ασβεστάς
.ert gr
15/1/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin