Thursday, November 22, 2012

Στα προ αναδιάρθρωσης επίπεδα η απόδοση του 10ετούς

Στα χαμηλότερα επίπεδα από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, το Μάρτιο, υποχώρησαν οι αποδόσεις των 10ετών κρατικών ομολόγων, εν μέσω αισιοδοξίας ότι οι διεθνείς δανειστές θα καταλήξουν σε συμφωνία για την Ελλάδα τη Δευτέρα.

Τις ελπίδες για επίτευξη συμφωνίας αναζωπύρωσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν Όλι Ρεν, ο οποίος υπογράμμισε σήμερα ότι η Ελλάδα έκανε όσα της αναλογούσαν και ότι οι διεθνείς εταίροι θα πρέπει τώρα να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να πράξουν αυτό που τους αναλογεί.

Ο κ. Ρεν κάλεσε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης να εγκαταλείψουν την καταστρεπτική, όπως τη χαρακτήρισε, πολιτική των κόκκινων γραμμών και να έλθουν τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες στο Εurogroup να εγκρίνουν το ελληνικό πακέτο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου υποχώρησε νωρίτερα στο 16,164%, σημειώνοντας πτώση άνω της μισής ποσοστιαίας μονάδας. 
 .naftemporiki.gr
22/11/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin