Tuesday, August 21, 2012

Να ζητήσει εξηγήσεις για τις Βάσεις ζητούν οι Οικολόγοι από την Κυβέρνηση

Το Κίνημα εκφράζει ανησυχία για τις πληροφορίες, οι οποίες όπως αναφέρει, "φαίνεται να είναι έγκυρες και αφορούν την παροχή πληροφοριών μέσω Τουρκίας στους Σύρους αντικαθεστωτικούς, σχετικά με τις κινήσεις του συριακού στρατού".
"Θεωρούμε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλει να ζητήσει από τους Βρετανούς να δώσουν εξηγήσεις για την ακριβή εμπλοκή των Βρετανικών Βάσεων της Κύπρου στη συριακή κρίση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων για σκοπούς πέραν της άμυνας της Βρετανίας δεν επιτρέπεται από τις συνθήκες της Ζυρίχης – Λονδίνου", προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμη ότι "οι ίδιοι οι Βρετανοί, παραδέχονται ότι η Κύπρος γίνεται στόχος με την αποκάλυψη του ρόλου των Βρετανικών Βάσεων στη συλλογή πληροφοριών για τις κινήσεις του συριακού στρατού και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για την Κυπριακή Δημοκρατία να ζητήσει διευκρινήσεις και εξηγήσεις".

21/8/12
---------

 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin