Thursday, August 30, 2012

Ρωσική οργή για τις Βάσεις των Βρετανών στην Κύπρο

Αφορά στη συριακή διένεξη .
Λευκωσία: Στο θέμα της κατασκοπίας που διενεργούν οι Βρετανοί μέσω των Βάσεων και αφορά στη συριακή διένεξη παρενέβη χθες η Μόσχα. Η παρέμβαση αυτή προδήλως αποκαλύπτει την ενόχληση μιας ισχυρής χώρας με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή για τη συμπεριφορά των Βρετανών.


Λεπτομέρειες σήμερα στον "Φιλελεύθερο" 30/9/12

---

*Προειδοποίηση Μόσχας για αποσταθεροποίηση στη Μ. Ανατολή

Το ρωσικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί, με αποψινή του ανακοίνωση, ότι η βοήθεια στους Σύρους αντάρτες από «ξένους παίκτες» απειλεί με αποσταθεροποίηση ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή δημοσίευμα των Sunday Times, περί χρήσης των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο για τη συγκέντρωση κατασκοπικών πληροφοριών σχετικά με τις κινήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας, οι οποίες εν συνεχεία διαβιβάζονται στους αντάρτες του Συριακού Ελεύθερου Στρατού [1].

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου αναφέρεται ότι «η οικονομική, υλικοτεχνική, στρατιωτική και κατασκοπική συνδρομή στη συριακή αντιπολίτευση απειλεί με περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης»......ellanodikhs.net 28/8/12
--------
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin