Wednesday, May 16, 2012

Μπαγίς: Η Ελλάδα να ασχοληθεί με τα οικονομικά της αντί με την ονομασία της πΓΔΜ...

Την ελπίδα ότι η Ελλάδα αντί να ασχολείται «με την ονομασία της πΓΔΜ, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, θα δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της”, εξέφρασε ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ενωσης Υπουργός της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, μετά τη συνάντηση που είχε στην Αγκυρα με τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ποπόσκι.
Τότε και εμεις θα την στηρίζουμε, διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της πΓΔΜ”, συμπλήρωσε.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου “ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές”.
Απαντώντας στην ίδια ερώτηση περί εκλογών στην Ελλάδα, ο Σκοπιανός Υπουργός είπε ότι πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός στο εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι “είναι αναγκαίο, οι χώρες της περιοχής να κινούνται προς την κατεύθυνση των κοινών συμφερόντων”.
Your only favourite Cyprus Portal
------------------
ΣΧΕΤΙΚΑ:
 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin