Tuesday, April 3, 2012

Από την ομάδα που διαχειρίζεται το ιστολόγιο "entopios" λάβαμε το παρακάτω email: ....

----------------
Από την ομάδα που διαχειρίζεται το ιστολόγιο "entopios" λάβαμε το παρακάτω email: 
-
Φίλες και φίλοι,
"Mετακομίσαμε" στο www.entopios.gr όπου συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, τον ίδιο, ζήλο και ίδιο μεράκι αυτό που ξεκινήσαμε τον περασμένο Φεβρουάριο. Θα τα λέμε πλέον από εκεί ...
ομάδα του entopios.gr
-
Επειδή είμαστε σίγουροι,  ότι ένας από τους λόγους εγκατάλειψης της δωρεάν φιλοξενίας στο wordpress com ήταν η αισχρότατη πράξη  να εμφανίσει στα στατικά του την ΦΥΡΟΜ (FYROM) ως "Μακεδονια", θα τους ευχηθούμε βέβαια μια καλή νέα αρχή στο gr , αλλά, θα πρέπει να συνοδεύεται και με ένα μεγάλο εύγε για την πράξη τους.!!!

Πράγματι , είναι απογοητευτικό να βλέπει κάποιος  τον Αμερικάνο τύραννο να έχει παντού Κλαύδιους τοποτηρητές και ξαφνικά να εμφανίζει την ανύπαρκτη με αυτήν την ονομασία χώρα μέσα σε προσωπική δουλειά χρόνων κάνοντάς μας συνενόχους. 

Ο καθένας ψάχνει να βρει διεξόδους για να ακυρώσει την συμμετοχή του, απροειδοποίητη και αυθαίρετη στην περίπτωση του wordpress com , στην αναγνώριση  της χώρας αυτής με το δήθεν συνταγματικό κλεμμένο  όνομα. Είναι πολύ δύσκολο να παρατήσει κανείς την  δουλειά αναρτήσεων ενός, δυο και περισσότερων χρόνων. Το page rank και τόσα άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρει με την φιλοξενία του το wordpress com. 

Τι μπορεί να γίνει όμως. Αυτό που έκανε στις αρχές Μαρτίου να εμφανίσει νέα μορφή στατιστικών και να παρουσιάζει την ΦΥΡΟΜ (FYROM) όπως την παρουσιάζει , μούδιασε πολλούς Έλληνες, και μάλλον, θα το εγκαταλείψουν. 

Δεν είναι όμως και το μοναδικό κέντρο εφαρμογής της αμερικάνικης πολιτικής τερατο-εθνογενέσεων και τεχνιτών κρατών μορφωμάτων.

Όπως και να είναι τα πράγματα, τα συγχαρητήρια μας στο "entopios.gr" για τα γρήγορα αντανακλαστικά του όσον αφορά εθνικά θέματα, και με τις ευχές μας για επιτυχίες, θα προσπαθήσουμε σε LINKS σελίδων με pagerank να ξαναπάρει αυτό που είχε εκεί και το ΘΥΣΙΑΣΕ!!!!!!


No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin