Thursday, February 2, 2012

Ψάχνουν για «Μακεδόνες» ....

-
ΝΤΑΣΚΑΛΟΦ: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!
Και οι Βούλγαροι αναζητούν τώρα τους συμπατριώτες τους, που όπως λέει ο καθηγητής… Ιστορίας Γκεόργκι Ντασκάλοφ, ζουν ακόμη στη… «Μακεδονία του Αιγαίου».

Σύμφωνα με τον Ντασκάλοφ, η Σόφια πρέπει να δραστηριοποιηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κατηγορεί μάλιστα την βουλγαρική κυβέρνηση πως έχει αφήσει τους ανθρώπους αυτούς στην τύχη τους και δεν ακολούθησε το παράδειγμα των Σκοπιανών, που μέσω του κόμματος «Ουράνιο Τόξο», κάνουν το παν για να αποδείξουν πως η «Μακεδονία του Αιγαίου» τους ανήκει.

Ο Ντασκάλοφ υποστηρίζει επίσης ότι ο επικεφαλής αυτού του σκοπιανού προπαγανδιστικού κόμματος, εκπαιδεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες στο Βελιγράδι όπου και προφανώς προετοιμάζονταν για την μελλοντική καριέρα του ως «Μακεδονιστής».

Ο Βούλγαρος καθηγητής για μια ακόμα φορά επικρίνει τις βουλγαρικές αρχές και τους ρίχνει τις ευθύνες για την… αφομοίωση από την Ελλάδα του βουλγαρικού πληθυσμού μετά το 1943.

Το ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός ο «Έλληνας» που κατασκεύασαν οι αρχές της τότε Γιουγκοσλαβίας για να προπαγανδίσει την θεωρία πώς υπάρχει εθνική μειονότητα «Μακεδόνων» επί ελληνικού εδάφους!

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin