Monday, March 7, 2011

Σκόπια: Παραλήρημα Σλαβικών Οργανώσεων.........

Μάρτιος 7, 2011.

Σε εθνικιστικό παραλήρημα προέβησαν οι σλαβικές οργανώσεις εξωτερικού της Βαρντάρσκας, το οποίο δημοσιεύεται, σήμερα, στον σκοπιανό Τύπο και το οποίο παρουσιάζουμε παρακάτω, ως έχει.
--
Εάν οποιαδήποτε κυβέρνηση αποφάσιζε να αλλάξει το όνομα της πΓΔΜ, αυτή θα μείνει στην ιστορία, ως προδοτική για τον ‘μακεδονικό’ λαό.
Ο ηγέτης του κόμματος της «Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας για την Μακεδονία»  (Социјалдемократскиот сојуз на Македонија,- SDSM), Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, έχει κάνει εδώ και καιρό ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, με συνεχείς εκκλήσεις για την αλλαγή του ονόματος, για να ενταχθεί η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Χρησιμοποιεί, μάλιστα, τα αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης για να ενσταλάξει φόβο στον ‘μακεδονικό’ λαό, ότι χωρίς την ένταξη στις Ευρωατλαντικές Οργανώσεις απειλείται η κατάρρευση της ‘Μακεδονίας’, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους το MHMRI και το AMHRC.
(σ.σ. MHMRI= Macedonian Human Rights Movement International και το AMHRC= Australian Macedonian Human Rights Committee)
Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin