Thursday, December 5, 2013

Προειδοποιεί το λεγόμενο «ΥΠΕΞ». -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΔΙΑ ΣΤΙΣ 7/12

Το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους καλεί την ε/κ πλευρά να σεβαστεί το καθεστώς της νεκρής ζώνης και να αποφύγει πολιτικές που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένταση.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή ανακοίνωση, το λεγόμενο υπουργείο αναφέρει ότι το ψευδοκράτος θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα αν Ε/κ αγρότες που προγραμματίζουν εκδήλωση στις 7 Δεκεμβρίου στη Ζώδια, παραβιάσουν τη νεκρή ζώνη.


Σημειώνοντας την ανάγκη διατήρησης ενός κλίματος ηρεμίας, καθώς οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό αναμένεται να επαναρχίσουν, το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών αναφέρει ότι η αύξηση της έντασης στη νεκρή ζώνη θα βλάψει τις σχέσεις των δύο πλευρών και την πολιτική ατμόσφαιρα.

Η τ/κ πλευρά θεωρεί ότι οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα πρέπει να ενθαρρύνουν τον κόσμο τους προς την κατεύθυνση μιας συμφωνίας και να δημιουργήσουν καλό κλίμα για την ειρηνική συνύπαρξη των «δύο λαών», κατά την έκφρασή του.
Το ψευδοκράτος εκφράζει την προσδοκία ότι η ε/κ πλευρά θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποτρέψει προκλητικές συμπεριφορές και ότι τα ΗΕ θα λάβουν τα αναγκαία μέτρα για τυχόν παραβίαση της γραμμής κατάπαυσης του πυρός.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ
 politisnews.eu
5/12/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚA:
 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin