Wednesday, October 30, 2013

«Είμαστε σε επαφή με την Ελλάδα για τις παρακολουθήσεις». -Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε επαφή με την Ελλάδα και άλλες συμμαχικές χώρες των ΗΠΑ βρίσκεται η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για τον «κόμβο υποκλοπών» που λειτούργησε από την ταράτσα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και αν έχει κάποια απάντηση από τις ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, ανέφερε ότι «είμαστε ανοιχτοί για συμμετοχή και συζήτηση σε τυχόν ανησυχίες σχετικά με αυτά τα προγράμματα».



Επίσης, υπογράμμισε ότι «το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμμετέχει στη διαδικασία επαναξιολόγησης του τρόπου συγκέντρωσης απόρρητων πληροφοριών από μέρους των ΗΠΑ, της οποίας ηγείται ο Λευκός Οίκος και στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, όπως σημείωσε, βρισκόμαστε σε επαφή με τους συμμάχους μας ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία». 

 zougla.gr
29/10/13
---
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin