Monday, November 26, 2012

Συνάντηση τοπικών φορέων της Ροδόπης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη (+video από τις δηλώσεις)

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
Επίσκεψη στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστου Φωτόπουλου
Σε αντίδραση κάλεσαν την τοπική κοινωνία τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης με αφορμή την εξέγερση μεταναστών στη σχολή αστυφυλάκων, διερωτώμενοι «αν εκδηλωθεί κι άλλη εξέγερση, ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των αστυνομικών και ποιος θα έχει την ευθύνη;».


Στο μεταξύ σήμερα το πρωί η πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Σταυρούλα Τζατζανά συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστο Φωτόπουλο βρέθηκαν στη σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση εκεί, αλλά και να συνομιλήσουν με συναδέλφους τους και την ηγεσία της σχολής.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο επισήμανε στο «Χ» ο κ. Φωτόπουλος προβλέποντας την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας σε βάρος της περιφέρειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα ενισχυθεί το κέντρο, η Αθήνα με αστυνομικούς και η περιφέρεια δε θα έχει την αστυνόμευση που πρέπει. Νωρίτερα τη σχολή επισκέφτηκε και ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις. Η συνάντηση τοπικών φορέων της Ροδόπης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. 
 ---- 
  1. Βίντεο από τις δηλώσεις Χ. Φωτόπουλου

2. Πετροπόλεμος και πυροβολισμοί στην Σχολή Αστυφυλάκων

3. Εξέγερση λαθρομεταναστών σχολή αστυνομίας

XRONOS GR
26/11/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin