Friday, August 31, 2012

Μαζικός γάμος 100 ζευγαριών από την Τουρκία στην κατεχόμενη Λευκωσία

Η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» γράφει ότι ο λεγόμενος υπουργός οικονομικών του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ μετέβη στο Ικόνιο της Τουρκίας για επαφές και μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Μεχίρ», Μπουσταφά Οζντεμίρ, μαζί με την «αντιπροσωπεία» που τον συνοδεύει.
Ο Οζντεμίρ εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση, δηλώνοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι δεν βλέπουν διαφορετικά το ψευδοκράτος απ’ ότι την Τουρκία και το Ικόνιο.
Κατά τη συνάντηση προέβησαν σε ανταλλαγή απόψεων για τη διοργάνωση στα κατεχόμενα μαζικού γάμου 100 περίπου ζευγαριών.

Στην εφημερίδα αναφέρεται ότι υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, του λεγόμενου πρωθυπουργού Ιρσέν Κιουτσούκ και του «υπουργού οικονομικών» και με τον συντονισμό του βουλευτή του Ικονίου Μουσταφά Καμπακτσί και τη συνεργασία του Δήμου Σελτσουκλού, του λεγόμενου δήμου της κατεχόμενης Λευκωσίας και του Ιδρύματος «Μεχίρ», ο γάμος των εν λόγω 100 ζευγαριών θα γίνει τις προσεχείς ημέρες στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Ο λεγόμενος υπουργός οικονομικών είπε ότι η εργασία αυτή θα ενισχύσει την αδελφοσύνη μεταξύ του τουρκικού και του τ/κ «λαού», κατά την έκφρασή του, και ότι επιθυμία της Τουρκίας είναι από τούδε και στο εξής να συνεχιστούν συνεργασίες αυτού του είδους.
onlycy com
31/8/12
----

[Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, "KKTC"'yi Türkiye'den ve Konya'dan ayrı görmediklerini söyledi. Kıbrıslı ihtiyaç sahibi yüz çiftin düğün organizasyonu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. T.C. Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "KKTC" Başbakanı İrsen Küçük ve "KKTC" Maliye Bakanı Ersin Tatar'ın himayelerinde, Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı'nın koordinatörlüğünde, Selçuklu Belediyesi, Lefkoşa Belediyesi ve Mehir Vakfı işbirliği ile yüz çiftin düğünlerinin önümüzdeki günlerde Lefkoşa ilinde yapılmasına karar verildi. Bu çalışmanın Türk ve Kıbrıs halkları arasındaki kardeşliği pekiştireceğini ifade eden Bakan Ersin Tatar bu ve benzeri çalışmaların bundan sonrada artarak devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.....yenisafak.com.tr 30/8/12]
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin