Thursday, June 13, 2013

Επιθέσεις στη μειονότητα .... ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Για πράξεις βανδαλισμού εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας καταγγέλλει την αλβανική κυβέρνηση το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), καθώς για τέταρτη φορά, άγνωστοι κατέστρεψαν μεγάλων διαστάσεων διαφημιστικές πινακίδες με αφίσες που έφεραν τη φωτογραφία του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Ντούλε, στη Χιμάρα, της οποίας ο πληθυσμός είναι αμιγώς ελληνικός.

Ανάλογο περιστατικό, με την καταστροφή τριών τέτοιων πινακίδων, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Αυλώνας.

«Αυτές οι πολιτικές πράξεις χουλιγκανισμού δεν θα σταματήσουν το ΚΕΑΔ να πετύχει τη νίκη στις 23 Ιουνίου», τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του επιτελείου του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Ντούλε.



Όπως αναφέρουν, «παρά τις συνεχιζόμενες καταγγελίες, δεν υπήρξε αντίδραση από τις κρατικές αρχές, αλλά αντιθέτως μέλη των επιτελείων του ΚΕΑΔ στους Αγίους Σαράντα απολύθηκαν, με αυθαίρετο και παράνομο τρόπο, για πολιτικούς λόγους, από τη θέση τους στο δημόσιο».

Το ΚΕΑΔ και η Ομόνοια συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου στους κόλπους του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, καθώς με το κόμμα του Σαλί Μπερίσα συνασπίστηκε το κόμμα των Τσάμηδων.

www.elzoni.gr
13/6/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin