Sunday, September 6, 2015

Αντικειμενικές αξίες: Σιχαθήκαμε την κομματική μιζέρια που ασχολείται μόνο με την κοινωνική της ύπαρξη.

Όταν σ’ ένα πολιτικό χώρο δεν υπάρχουν καν αντικειμενικές αξίες, πώς μπορείς να περιμένεις κάποια εξέλιξη συνεφαρμογής κάποιας πολιτικής.
Όταν έχει αποδειχθεί ότι το μόνο που έχει σημασία είναι το κόμμα και μόνο αυτό ό,τι και να γίνει στην πατρίδα μας, γιατί ακόμα αναρωτιέσαι αν υπάρχει ελπίδα.


    Η ουσία είναι σίγουρα αλλού, ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι είναι ανίκανο να παίξει κάποιο ρόλο στην στρατηγική και στην ενέργεια. Διότι οι στημένες διαπραγματεύσεις όχι μόνο δεν ευνόησαν την πορεία της Ελλάδας, αλλά κατάφεραν να την υποβαθμίσουν αφού άλλες ήταν οι προτεραιότητες και αυτές δεν είχαν έναν εθνικό στόχο.

   Οι αντικειμενικές αξίες δεν σχετίζονται με την ιδεολογία του μηδενισμού. Τώρα η Ελλάδα έχει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις και πράξεις στους τομείς της στρατηγικής και της ενέργειας, αξιοποιώντας ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο, για να δράσει ο Ελληνισμός ακόμα πιο αποτελεσματικά.

  Έχουμε να παράγουμε έργο με την ελληνική ΑΟΖ, με τον ελληνικό ζεόλιθο και την ελληνική καινοτομία. Σιχαθήκαμε την κομματική μιζέρια που ασχολείται μόνο με την κοινωνική της ύπαρξη. Δεν είμαστε πια απομονωμένοι, διότι υπάρχουν άλλες επιλογές που έχουν αντικειμενικές αξίες και θεωρούν ότι ο άνθρωπος έχει προτεραιότητα.

  Η ουσία είναι ότι χωρίς στρατηγική με τέτοια κατάσταση, δεν υπάρχει μέλλον, κατά συνέπεια η πρώτη μας επιλογή πρέπει να είναι στρατηγική, για να δώσει ώθηση στην ενέργεια της πατρίδας μας. Και αυτό το πεδίο δράσης είναι απαραίτητο, άρα φτάνουν πια οι συμβιβασμοί και τα τεχνάσματα.
  Ν. Λυγερός - Opus
5/9/15

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin