Wednesday, August 12, 2015

Κύπρος: Καμία αναστολή του ενεργειακού προγράμματος (Kυβ. Eκπροσωπος)

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε είδους συμφωνία για αναστολή του ενεργειακού προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο προχωρεί με γοργούς ρυθμούς, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε γραπτή απάντησή του σε κόμματα της αντιπολίτευσης.

Προσθέτει ότι «όσοι επιλέγουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες προβάλλοντας ανύπαρκτα θέματα και με άκρατο λαϊκισμό που ξεφεύγει των ορίων νομίζοντας ότι θα λύσουν έτσι τα εσωκομματικά τους προβλήματα, πλανώνται πλάνην οικτράν».

Ωστόσο, για σκοπούς αποκατάστασης της αλήθειας, όπως αναφέρει ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου επισημαίνει ότι «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε είδους συμφωνία ή συνεννόηση με τον οποιονδήποτε για αναστολή του ενεργειακού προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Αντιθέτως, συνεχίζει, «το πρόγραμμα προχωρεί με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα».

Επίσης, σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, «για όσα ψευδή και παραπλανητικά προβάλλονται σε σχέση με τις ενεργειακές δραστηριότητες της ΕΝΙ Kogas στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι κανένα από αυτά τα φανταστικά σενάρια ισχύει και οι εμπνευστές τους θα διαψευστούν, για άλλη μια φορά, λίαν προσεχώς».

  [kathimerini.com.cy]
12/8/15
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin