Saturday, August 8, 2015

Το τέλος μίας τεράστιας προπαγάνδας

Εδώ και πόσα χρόνια ακούμε κάθε άχρηστο πολιτικό να μας λέει ότι τα πετρέλαια που δεν υπήρχαν, ήταν ήδη δεσμευμένα από τους ξένους χωρίς βέβαια να διευκρινίσουν ποτέ για ποιους μιλούν.
 
Και τώρα βλέπουμε το τέλος αυτής της άθλιας και αισχρής προπαγάνδας, γιατί οι ξένοι δεν ενδιαφέρθηκαν καν να έρθουν να τα πάρουν.
 Αυτό το είδαμε μέσω της χειραγώγησης που κατάληξε να εκφυλίζει τον διαγωνισμό για τα είκοσι θαλάσσια οικόπεδα, αφού παίζουμε ουσιαστικά μόνο με ένα οικόπεδο και στην υποψήφια κοινοπραξία συμμετέχουμε κι εμείς με τα ελληνικά πετρέλαια. Αλλά το βλέπουμε και τώρα με το θέμα του Ταμείου για το οποίο ακούσαμε τόσα πολλά, να μας διευκρινίζεται ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να προταθεί αυτό που μας έλεγαν ότι έχει γίνει τόσα χρόνια. Τελικά και γι' αυτό το θέμα καταρρέει όλος ο σχεδιασμός. 

Τώρα βέβαια πόσο άχρηστοι νιώθουν αυτοί που το προωθούσαν δεν μας ενδιαφέρει αλλά λυπόμαστε για όσους τους πίστεψαν και τους υποστήριζαν ταυτόχρονα, που τώρα ανακαλύπτουν πόσο κορόιδα έπεσαν αυτής της απλοϊκής παγίδας. Διότι τώρα είναι δύσκολο να κάνεις πίσω. 
Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να πάει μπροστά η Ελλάδα με όσους την αγαπούν και πιστεύουν στον Ελληνισμό. Συνεχίζουμε λοιπόν το έργο και ας έρθουν μαζί μας όσοι βλέπουν φως. 
     Ν. Λυγερός - Opus
   7/8/15

--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

---

 --

 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin