Monday, August 24, 2015

Ανάλυση λαθών. Ας παρακολουθήσουν και τα κόμματα τις στρατηγικές εξελίξεις για να έχουν γνώσεις...

Αφού γίνει μία ανάλυση λαθών σε πολλαπλό επίπεδο κι όχι μόνο σε πολιτικό, γιατί χρειαζόμαστε να κάνουμε στρατηγικές κινήσεις για να μετατραπούν σε πράξεις για την πατρίδα μας, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις τεράστιας σημασίας για τη συνέχεια. 

         Υπάρχουν σίγουρα εκκρεμότητες και κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά χρειαζόμαστε και προοπτικές για την Ελλάδα. Η πορεία μας δεν μπορεί να είναι μόνο και μόνο μια ακολουθία από εντολές, όποιες και να είναι αυτές. Δεν έχουμε καμία ανάγκη από δογματισμό, όποια και να είναι η φύση του αλλά ειδικά αν είναι βάρβαρος. 

         Είμαστε ένας λαός που αγαπά την ελευθερία και δεν υπάρχει λόγος ν' ακολουθούμε τυφλά κομματικά πλαίσια. Ας παρακολουθήσουν και τα κόμματα τις στρατηγικές εξελίξεις για να έχουν γνώσεις που ξεπερνούν την απλοϊκή κομματική γραμμή. Ας διαχειριστούν στρατηγικά την ενέργεια, και με ενέργεια τη στρατηγική, για να δούμε αλλαγές που έχουν κάποιο λόγο και κάποιο ρόλο και σκοπό. Είναι ωραίοι οι πειραματισμοί, αλλά πρέπει και να τους ξεχωρίσουμε στη συνέχεια.

             Επίσης, σημαντικές είναι οι πράξεις κι όχι μόνο τα λόγια και οι υποσχέσεις. Τα προβλήματα τρέχουν και λύνονται μόνο με υπερβάσεις λόγω γνώσεων. Διότι μόνο η ουσία είναι ικανή να ξεπεράσει και την εξουσία. Από λόγια και υποσχέσεις, είδαμε από όλους αλλά στο δια ταύτα υπάρχει στρατηγικό πρόβλημα. 

          Η πολιτική δεν ζει μόνη της, ας ενσωματώσει στοιχεία επιστημονικά, τεχνικά και στρατηγικά, για να έχει την απαραίτητη υπόσταση για αυτά που αντιμετωπίζουμε. 
    Ν. Λυγερός - OPUS
  23/8/15
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin