Saturday, August 1, 2015

Με ξεκάθαρα δεδομένα

Ν. Λυγερός
-Τώρα που φτάσαμε σε αυτό το στάδιο κι έχουμε πια όλοι ξεκάθαρα δεδομένα, μπορούμε να σκεφτούμε το μέλλον ακόμα και μετά τη συμφωνία μέσω της διαπραγμάτευσης.


Με άλλα λόγια, δεν είναι ανάγκη να παραμείνουμε στην ανάλυση του παρελθόντος και της κρίσης του, αλλά πρέπει να περάσουμε στη σύνθεση του μέλλοντος. 

Τώρα κανείς δεν μπορεί να μας κρύψει τα οικονομικά, τα κείμενα που καθορίζουν τη συνέχεια. Είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη. Ξεπεράσαμε πολύ κρίσιμες στιγμές. Αλλά τώρα φτάνει όλο αυτό το σήριαλ. Τώρα αρχίζει το έργο με χειροπιαστά πράγματα. Άνοιξαν οι τράπεζες, ανοίγει το χρηματιστήριο.

 Πρέπει λοιπόν, να σκεφτούμε από πριν το μετά και να υλοποιήσουμε στρατηγικές αποφάσεις. Έχουμε πολλές δράσεις που μπορούμε να κάνουμε δίχως το γραφειοκρατικό εμπόδιο, διότι τώρα η διαφάνεια είναι απαραίτητη από όλες τις πλευρές. 

Δώσαμε τέρμα στα σχέδια κι αρχίζουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό. Επίσης υπάρχουν κι άλλες διαπραγματεύσεις που είναι πολύ πιο σημαντικές, γιατί αφορούν την ανάπτυξη και την ανάκαμψη της πατρίδας μας. 
  lygeros.org

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin