Tuesday, July 28, 2015

Απαραίτητη διευκρίνιση

Ν. Λυγερός
Όσοι λένε ότι ποτέ δεν είχαν σχεδιάσει από μόνοι τους, την έξοδό μας από το Ευρώ, θα πρέπει να το αποδείξουν και μάλιστα χειροπιαστά, γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερες παράξενες πληροφορίες.


 Δεν μπορούν συνεχώς να μας παρουσιάζουν το θέμα ως μια εξωτερική πίεση έως καταπίεση, όταν από μόνοι τους και μάλιστα εσωτερικά, με μια μεθοδολογία που μπορεί να χαρακτηριστεί ως οριακά νόμιμη, για να μην πούμε άλλη λέξη. 

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι να υπάρξει μια διερευνητική εξέταση, αλλά τουλάχιστον να σταματήσει αυτή η κοροϊδία ότι φοβόμασταν ότι θα μας βγάλουν από την Ευρωζώνη, ενώ μόνοι μας προετοιμαζόμασταν να το κάνουμε, χωρίς να είναι ενήμερος ο ελληνικός λαός. Διότι, στο κάτω κάτω της γραφής, αυτός ήταν που θα σήκωνε όλο το βάρος της απόσυρσης και τον πληθωρισμό της τάξης των 70% έως 80%.
 Δεν είναι λοιπόν μια λεπτομέρεια σ’ ένα πολιτικό πρόγραμμα ενός κόμματος, αλλά ένας σχεδιασμός βασικός από ένα υπουργείο έως μια κυβέρνηση. Είναι σημαντικό που ξεπεράσαμε αυτό το εμπόδιο, αλλά είναι καλό να ξέρουμε και τι έγινε, για να το αποφύγουμε άλλη φορά. 
  lygeros.org
  27/7/15

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin