Sunday, July 5, 2015

Μην παίζεις στα ζάρια τον λαό μας

Μην παίζεις στα ζάρια τον λαό μας, γιατί δεν έχουμε άλλο. Δεν μπορεί να λειτουργείς με τέτοιο τρόπο, επειδή έχεις τη θέση σου και δεν υποφέρεις με όλα τα εμπόδια που ζούμε, γιατί ουσιαστικά μας χρησιμοποιείς και μας εκμεταλλεύεσαι όποτε έχεις ανάγκη και στη συνέχεια μας αφήνεις στα δύσκολα δίχως κανένα έλεος.

Απλώς να ξέρεις ότι ο λαός μας δεν είναι κομματικός. Είναι λαός της θάλασσας και του Χρόνου που αντέχει και ξέρει να ξεπερνά τις δυσκολίες. Επίσης να ξέρεις ότι δεν ξεχνά αυτούς που τον κάνουν να υποφέρει άδικα.
  •  Κι αφού ξεπεράσεις ένα όριο, θα δεις ότι θα περάσει στην αντεπίθεση, γιατί αγαπά τη δικαιοσύνη και την ελευθερία του πάνω απ’ όλα. 
Όχι επειδή σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, αλλά γιατί εδώ και αιώνες σκέφτεται τους προηγούμενους και τους επόμενους, διότι είναι της συνέχειας. 
Αν δει, λοιπόν, ότι το παράκανες, τα πράγματα είναι απλά. 
Θα σε βάλει σε μια παρένθεση και θα σ’ αφήσει εκεί που ήσουν και αυτός θα συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του, όχι για να δικαιωθεί, αλλά για να παράγει και μετά ένα έργο που θαυμάζει κάθε άνθρωπος που έχει ανθρωπιά.
  Ν. Λυγερός
  lygeros.org

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin